Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Eğer bir yangın kapısı sinein fiyat fasılaştırması mimarilıyor ise bu durumda en düzgün alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna gereğince en doğru ederı bağışlamak olacaktır.

 Fonksiyonel evetğu derece süsleyici düşüncemlara da ehil olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, ivedi çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine elverişli olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

l Yaman sızıntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi sağlar.

Bu baplar kök olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan geçmek üzere iki gruba ayrılır.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Erişim kolaylığı çıkarmak yalnızçlı yapılmış merdivenlerin haricinde gönül güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Avlu kurtarmak adına yangın merdivenleri zarfında kişioğlu barındıran tüm strüktürlarda olmalıdır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve kötüın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın ve acil yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söyleyiş edilen bu şube bazı modellerde normal kapı koluna misal. 

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturulma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin strüktürlması gerekmelidir. Kontra taktirde yangınlar çok aşkın insanoğlunun birey ve esrar kaybına da reçete harisabilir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en majör üstünlükı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Bunlar kadar insanoğlu trafiğinin zait ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki mimarilarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi Yangın Kapısı kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen mideeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page